Markkinoija

ACCORD HEALTHCARE

Vaikuttava aine

sildenafiili

Käyttötarkoitus

Lääke on tarkoitettu erektiohäiriöiden hoitoon. Jotta se vaikuttaisi, tarvitaan seksuaalinen stimulaatio.

Annostus

Lääkärin ohjeen mukaan. Tarkoitus on ottaa tabletti vain tarvittaessa eikä sitä välttämättä tarvitse jokaisen erektion yhteydessä. Saman vuorokauden aikana saa ottaa enintään yhden tabletin. Tabletit voidaan puolittaa ja jakaa yhtä suuriin annoksiin.

Lääkkeen ottaminen

Tabletti otetaan veden kanssa noin tunti ennen suunniteltua yhdyntähetkeä. Ruoka hidastaa hieman lääkkeen vaikutuksen alkamista.

Vaikutustapa

Sildenafiili lisää verenvirtausta penikseen vapauttamalla typpioksidia, joka laajentaa verisuonia. Lääkkeen vaikutuksen alkamiseen tarvitaan seksuaalisen kiihottuminen.

Haittavaikutukset

Lääkkeen yleisin haittavaikutus on päänsärky. Joskus saattaa esiintyä myös huimausta, värinäön häiriöitä, muita näköhäiriöitä, kasvojen punoitusta, kuumia aaltoja, nenän tukkoisuutta, pahoinvointia ja ruoansulatushäiriöitä.

Jos siitin pysyy kivuliaasti jäykistyneenä useita tunteja tabletin ottamisen jälkeen, on hakeuduttava lääkärille.

Jos yhdynnän aikana tai sen jälkeen ilmenee rintakipua, kipuun ei pidä ottaa nitro-lääkkeitä (nitraatteja), vaan on otettava yhteys lääkäriin.

Raskaus ja imetys

Lääke on tarkoitettu vain miesten käyttöön.

Säilytys

Ei vaadi erityisiä säilytysolosuhteita, joten voidaan säilyttää huoneenlämmössä 15-25 °C.

Ulkonäkö

100 mg: Sininen, mantelin muotoinen, kaksoiskupera kalvopäällysteinen tabletti, jossa toisella puolella on kohokuviona ‘100’. Tabletin toinen puoli on sileä.

Hinta ja pakkaustiedot