Markkinoija

ASPEN NORDIC

Vaikuttava aine

nandroloni

Käyttötarkoitus

Osteoporoosin hoito. Sitä voidaan käyttää myös tukemaan rintasyövän hoitoa, vahvistamaan elimistön aineenvaihduntaa ja kohentamaan vaikeasti sairaan yleiskuntoa mm. suurten leikkausten tai vakavan vammautumisen jälkeen.

Annostus

Lääkäri määrää annostuksen.

Lääkkeen ottaminen

Lääkäri tai hoitaja pistää lääkkeen lihakseen yleensä kolmen viikon välein. Lääke vaikuttaa paremmin, jos noudattaa ruokavaliota, josta saa riittävästi vitamiineja, kivennäisaineita, valkuaisaineita ja energiaa. Deca-Durabolin sisältää maapähkinäöljyä ja tämän vuoksi valmistetta ei saa antaa potilaille, joiden tiedetään olevan allergisia maapähkinälle tai soijalle, sillä ristiallergia on mahdollinen.

Vaikutustapa

Nandroloni on mieshormoni testosteronin sukulaisaine. Se kiihdyttää valkuaisaineiden tuotantoa ja täten vahvistaa lihaksia ja luustoa.

Haittavaikutukset

Pitkäaikainen käyttö ja suuret annokset voivat muuttaa naisen ulkonäköä ja elintoimintoja miehiseen suuntaan. Nandroloni vaikuttaa joskus myös sukuelinten toimintaan kummallakin sukupuolella tai aiheuttaa nesteen kertymistä. Lapsilla lääke voi hidastaa pituuskasvua.

Nandrolonilla voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, joten muista lääkityksistä ja luontaistuotteiden käytöstä on neuvoteltava lääkärin tai apteekkihenkilökunnan kanssa.

Raskaus ja imetys

Lääkettä ei saa käyttää raskauden aikana eikä imetyksen yhteydessä.

Säilytys

Säilytä alle 30 °C. Älä säilytä kylmässä. Ei saa jäätyä.
Säilytä alkuperäispakkauksessa. Herkkä valolle.

Ulkonäkö

Kirkas, keltainen öljyliuos.

Hinta ja pakkaustiedot