Artikkelit

Terveyskirjasto muodostuu kymmenien teosten tuhansista artikkeleista. Artikkeleissa voi olla tekstiä, kuvia, taulukoita, videoita, linkkejä jne. Artikkelin yhteydessä voi olla myös linkkejä muihin samaa aihetta käsitteleviin sisältöihin tai kirjan aiheisiin.

Hakeminen

Kirjoita hakusana hakukenttään (esimerkiksi astma) ja napsauta haun suurennuslasikuvaketta. Voit myös hakea useammalla sanalla (esimerkiksi astma keuhkot), jolloin haku tarkentuu.

Voit hakea myös oireilla. Haku etsii artikkelin, jossa kerrotaan kyseisestä oireesta tai siihen liittyvästä sairaudesta. Voit hakea myös useammalla oireella (esimerkiksi päänsärky näköhäiriö kuume).

Hakutulokset listataan hetken kuluttua sivun keskelle teoksittain. Valitse sinua kiinnostava artikkeli luettavaksi napsauttamalla sen otsikkoa. Oikeassa reunassa on yhteenveto hakutuloksista eri teoksista. Lukuarvo teoksen nimen vieressä kertoo siitä löytyneiden osumien määrän.

Selaaminen

Napsauttamalla navigaatiopalkista aihealuetta saat näkyviin sen sisältämät teokset. Teoksen sisällysluetteloon pääset napsauttamalla sen nimeä tai kansikuvaa. Valitsemasi luvun artikkelit aukeavat seuraavalla napsautuksella ja sitä seuraavalla haluttu artikkeli.

Artikkelin nimen alapuolella näkyvät sen sisältämät alaotsikot. Napsauttamalla haluamaasi alaotsikkoa pääset nopeasti kyseiseen kohtaan tekstissä.

Laitteisto- ja ohjelmistovaatimukset

Palvelun käyttö vaatii internet-selaimen. Terveyskirjasto on käytettävissä yleisillä ja moderneilla selaimilla, kuten Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Chromium-pohjainen Edge sekä Androidin ja iOS:n selaimet. Jatkuvasti päivittyvinä ne ovat ominaisuuksien, toiminnallisuuksien sekä tietoturvan kannalta suositeltavia ohjelmia. Palvelua voidaan käyttää kaikissa käyttöjärjestelmissä, joihin on saatavilla jokin edellä mainituista selaimista.