Markkinoija

RECORDATI

Vaikuttava aine

karipratsiini

Käyttötarkoitus

Lääkettä käytetään skitsofrenian hoitoon.

Annostus

Lääkärin ohjeen mukaan, useimmiten yksi annos kerran päivässä.

Lääkkeen ottaminen

Kapselit otetaan kerran vuorokaudessa aina samaan aikaan päivästä ruokailusta riippumatta. Greippimehun ja alkoholin juomista vältettävä hoidon aikana.

Vaikutustapa

Lääke on psykoosilääke, joka vaikuttaa keskushermostossa muuttamalla siellä eräiden välittäjäaineiden, kuten dopamiinin ja serotoniinin vaikutustapoja. Tila alkaa parantua useiden päivien tai muutaman viikon kuluttua hoidon alkamisesta.

Haittavaikutukset

Lääkkeen yleisimmät haittavaikutukset ovat levottomuus ja liikehäiriöt. Joskus saattaa esiintyä myös painon nousua, ruokahalun muutoksia, unihäiriöitä, ahdistuneisuutta, uneliaisuutta, huimausta, näön hämärtymistä, uupumusta ja muutoksia erilaisissa laboratorioarvoissa.

Raskaus ja imetys

Lääkettä ei saa käyttää raskauden eikä imetyksen aikana.

Säilytys

Pidä läpipainopakkaus ulkopakkauksessa. Herkkä valolle.
Tämä lääkevalmiste ei vaadi lämpötilan suhteen erityisiä säilytysolosuhteita.

Ulkonäkö

Reagila 1,5 mg kovat kapselit

Koon 4 (pituus noin 14,3 mm) kova liivatekapseli, jossa valkoinen läpinäkymätön kansiosa ja valkoinen läpinäkymätön pohjaosa, johon on painettu ”GR 1.5” mustalla musteella. Kapselit on täytetty valkoisella tai kellertävällä jauheseoksella.

Reagila 3 mg kovat kapselit

Koon 4 (pituus noin 14,3 mm) kova liivatekapseli, jossa vihreä läpinäkymätön kansiosa ja valkoinen läpinäkymätön pohjaosa, johon on painettu ”GR 3” mustalla musteella. Kapselit on täytetty valkoisella tai kellertävällä jauheseoksella.

Reagila 4,5 mg kovat kapselit

Koon 4 (pituus noin 14,3 mm) kova liivatekapseli, jossa vihreä läpinäkymätön kansiosa ja vihreä läpinäkymätön pohjaosa, johon on painettu ”GR 4.5” valkoisella musteella. Kapselit on täytetty valkoisella tai kellertävällä jauheseoksella.

Reagila 6 mg kovat kapselit

Koon 3 (pituus noin 15,9 mm) kova liivatekapseli, jossa purppuranpunainen läpinäkymätön kansiosa ja valkoinen läpinäkymätön pohjaosa, johon on painettu ”GR 6” mustalla musteella. Kapselit on täytetty valkoisella tai kellertävällä jauheseoksella.

Hinta ja pakkaustiedot