Markkinoija

EUSA PHARMA

Vaikuttava aine

tivotsanibi

Käyttötarkoitus

Lääkettä käytetään munuaissyövän hoitoon.

Annostus

Lääkärin ohjeen mukaan, yleensä 1 annos kerran päivässä 21 päivän ajan, minkä jälkeen pidetään 7 päivän hoitotauko ennen uutta hoitosykliä.

Lääkkeen ottaminen

Lääkkeen voi ottaa ruokailusta riippumatta. Kapseli pitää niellä kokonaisena, sitä ei saa avata. Jos annos unohtuu tai potilas oksentaa annoksen otettuaan, seuraava annos otetaan normaaliin aikaan. Kaksinkertaista annosta ei saa ottaa.

Vaikutustapa

Lääke on proteiinikinaasin estäjä, joka heikentää kasvaimen verisuonien muodostumista ja siten estää kasvaimen kasvua.

Haittavaikutukset

Lääkkeen yleisimmät haittavaikutukset ovat ruokahalun väheneminen, päänsärky, verenpaineen kohoaminen, hengenahdistus, äänihäiriöt, yskä, mahavaivat, käsi- jalkaoireyhtymä, selkäkipu, voimattomuus, uupuus ja painon lasku. Joskus saattaa esiintyä myös anemiaa, kilpirauhasongelmia, unettomuutta, huimausta, makuhäiriöitä, näön heikkenemistä, huimausta, korvien soimista, nenäverenvuotoa, nuhaa, nenän tukkoisuutta, maksa-arvojen muutoksia, ihon hilseilyä, punoitusta tai kuivumista, kutinaa, ihottumaa, hiustenlähtöä, aknea, nivel- ja lihasongelmia, villunväristyksiä, kuumetta, turvotuksia ja laboratorioarvojen muutoksia.

Raskaus ja imetys

Lääkettä ei pidä käyttää raskauden eikä imetyksen aikana.

Säilytys

Pidä purkki tiukasti suljettuna. Herkkä kosteudelle.

Ulkonäkö

Fotivda 890 mikrogrammaa kova kapseli
Kova kapseli, jossa on tummansininen läpinäkymätön kansiosa ja kirkkaankeltainen läpinäkymätön pohjaosa. Kapselin kansiosaan on painettu keltaisella ”TIVZ” ja pohjaosaan tummansinisellä ”LD”.

Fotivda 1340 mikrogrammaa kova kapseli
Kova kapseli, jossa on kirkkaankeltainen läpinäkymätön kansiosa ja kirkkaankeltainen läpinäkymätön pohjaosa. Kapselin kansiosaan on painettu tummansinisellä ”TIVZ” ja pohjaosaan tummansinisellä ”SD”.

Hinta ja pakkaustiedot