Lapsen kasvuun ja kehitykseen sekä vanhemmuutta koskeviin kysymyksiin on saatavana runsaasti tietoa internetin kautta. Esimerkiksi Mannerheimin lastensuojeluliiton Vanhempainnetti () tarjoaa runsaan materiaalin aiheesta. Sivuston ja järjestön palvelevan puhelimen kautta on myös mahdollista esittää asiaan liittyviä kysymyksiä ja osallistua nettikeskusteluihin.

Useimpien kuntien omien internetsivustojen kautta on löydettävissä oman asuinkunnan sosiaali- ja terveyspalveluiden yhteystiedot. Lasten ja nuorten mielenterveyden ongelmiin liittyvää tietoa ja toimintaohjeita on saatavilla valtakunnallisen Mielenterveystalo-hankkeen sivustolta (). Sivuilta löytyy myös lisälinkkejä, joiden kautta voi hakea tarkempaa tietoa eri aihealueista.

Lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus saada tietoa ja esittää nimettömänä kysymyksiä erilaisista mieltä askarruttavista asioista useiden eri järjestöjen nettisivustojen kyselypalstojen ja puhelinpalveluiden kautta. Esimerkiksi Väestöliiton nuorten sivustoilla on paljon murrosikään, seksuaalisuuteen ja seksiin liittyvää tietoa (). Tälle sivustolle myös vanhemmat voivat ohjata teini-ikää lähestyvän lapsensa.